ASPECT4MUSIC - Μια Μεγάλη Μουσική Οικογένεια

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ & ΝΕΑ

Συνέντευξη Σοφία Βόσσου στο Newsberg

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Της Μαρίας Καραγιάννη

Σοφία Βόσσου. Μια γυναίκα δυναμική, τρυφερή ευαίσθητη, πάντα με το χαμόγελο και τον καλό λόγο. Φωνάρα με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Αποκαλύπτεται στη Μαρία Καραγιάννη.

1) Ύστερα από την περιπέτεια της υγείας σου, σε βρίσκουμε σε φάση δημιουργίας, ανανεωμένη, περισσότερο όμορφη και γεμάτη ενέργεια. Τι άλλαξε στη Σοφία;

Αυτό που άλλαξε στη Σοφία, ύστερα από την δύσκολη περιπέτεια, είναι ότι εκτίμησα την κάθε στιγμή της ζωής και αποφάσισα πως από εδώ και πέρα, θα ζω την κάθε στιγμή, έντονα και δημιουργικά. Επίσης αποφάσισα να βγάλω έξω από τη ζωή μου όλους τους τοξικούς ανθρώπους χωρίς καμία επιπλέον ευκαιρία. Κατάλαβα πόσο όμορφη είναι η ζωή, διότι ζώντας μέσα στη ρουτίνα και στα προβλήματα, ξεχνάμε πόση ομορφιά έχουν οι μικρές στιγμές, το να βρεθείς με έναν αληθινό φίλο, να κάτσεις να αγναντεύεις τη θάλασσα. Ίσως να πρέπει να τρώμε και καμία σφαλιάρα για να συνερχόμαστε. Εγώ την έφαγα και συνήλθα. Αυτό που συνειδητοποίησα είναι πως ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη. Μπορεί να καταφέρει τα πάντα, μέχρι εκεί που επιτρέπει ο Θεός. Ο άνθρωπος μπορεί και το πιο δύσκολο πράγμα, να το κάνει όμορφο και μέσα από αυτό να διδαχθεί. Τις δυσκολίες δεν πρέπει να τις αποφεύγουμε.

2) Κάποιοι άνθρωποι βλέποντας το πρόβλημα υγείας που περνούσες, προσπάθησαν να βγάλουν κακίες. Σε στεναχώρησε όλο αυτό; Πως το διαχειρίστηκες;

Εισέπραξα πάρα πολύ αγάπη, αλλά και πολύ κακία από ανθρώπους οι οποίοι δυστυχώς έχουν δικά τους προβλήματα και προσπαθούν να τα λύσουν, μέσα από την αρνητική ενέργεια που εκπέμπουν. Βρίσκονται πίσω από μια οθόνη, ανώνυμα, προσπαθώντας να βγάλουν όλα τους τα κόμπλεξ. Κάποιες φορές με στεναχώρησε, άλλες με θύμωσε, όμως ύστερα από όλο αυτό που πέρασα, εκείνο που με νοιάζει και προσεύχομαι, είναι αυτοί οι άνθρωποι να βρουν το δρόμο τους και να σταματήσουν να παίζουν με την αδυναμία του κάθε ανθρώπου. Με θλίβει να βλέπω ανθρώπους να λειτουργούν έτσι. Ο Θεός τους έπλασε με αγάπη.

3) Σε μια πρόσφατη συνέντευξη είπες ότι υπήρξαν συνάδερφοι που σου στάθηκαν. Σε πήραν ένα τηλέφωνο καλλιτέχνες να σου πουν είμαι και εγώ εδώ;

Μου στάθηκαν πολλοί συνάδερφοι. Δεν έχω παράπονο. Με έπαιρναν τηλέφωνο, μου έστελναν μηνύματα τα οποία ήταν αληθινά και όχι τυπικά. Η Ελένη Δήμου, η Χριστίνα Μαραγκόζη, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση, η Άντζελα Δημητρίου, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Μίμης Πλέσσας και πολλοί άλλοι. Επίσης υπήρξαν και φίλοι που μου στάθηκαν σαν βράχοι. Ο Κώστας Λιπουσάκης, ο Γιώργος Παυλάκης, η μαθήτριά μου Αλεξάνδρα Σιαβίρη, η αγαπημένη μου κόρη Ερασμία, η Δέσποινα Σωτηροπούλου, η Νενέ Ανδριανού, ο Κώστας Γεωργακόπουλος, το φιλαράκι μου Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Αυτοί που έδωσαν την αληθινή μάχη μαζί μου, ήταν ο χειρουργός Σπυρίδον Βολτέας, ο γαστρεντερολόγος-ενδοσκόπος, Κωνσταντίνος Παπύρης, Δεν θέλω να ξεχάσω κάποιον. Τους ευχαριστώ πολύ όλους.  Για το αν ενδιαφέρθηκαν συνάδερφοι τους οποίους έχω βοηθήσει, πραγματικά δεν θα ήθελα να απαντήσω απλά να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχουν υγεία.

Sofia Vossou Newsberg 03

4) Ύστερα από αυτή την περιπέτεια, τι μήνυμα θα ήθελες να δώσεις σε ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά για την ζωή τους;

Όταν περνάμε δυσκολίες, να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν και χειρότερα και ότι έχουμε τεράστια δύναμη διότι ο Θεός μας έπλασε κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση. Η αγάπη είναι έχει τη μεγαλύτερη δύναμη. Αυτό μας το δίδαξε πρώτος ο Χριστός μας, με την ανθρώπινή του φύση, που Σταυρώθηκε, υπέφερε, μαρτύρησε και όμως ενώ θα μπορούσε να το αποφύγει, δεν το έπραξε. Μας έμαθε, πως μέσα από τον πόνο μπορούμε να δώσουμε αγάπη και συγχώρεση.

5) Πιστεύεις στον Θεό; Σε βοήθησε η πίστη σου;

Πιστεύω βαθύτατα στον Θεό. Είναι το Α και το Ω στη ζωή μου γιατί Αυτός μου τη χάρισε. Αυτός με καθοδηγεί, Αυτός έχει κάνει τα θαύματά του στη ζωή μου και όποιος πιστέψει στο Θεό και ανοίξει την ψυχή του και Τον βάλει μέσα του, θα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ελευθερία, ομορφιά, αγάπη για όλο τον κόσμο, συγχώρεση. Ομολογώ ότι πιστεύω και θα συνεχίσω να πιστεύω μέχρι να πεθάνω.

6) Η αγάπη του κόσμου σε έκανε πιο δυνατή;

Ασφαλώς η αγάπη του κόσμου με έκανε πιο δυνατή. Δέχθηκα μηνύματα μεγάλης αγάπης από ανθρώπους που δεν τους ξέρω. Από ανθρώπους που έχω μπει στην καρδιά τους, στο σπίτι τους μέσα από τα τραγούδια μου. Εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός, μέσα από τη μουσική μου, να τους ανταποδώσω την αγάπη που μου έδωσαν.

7) Νέο τραγούδι, νέα συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία Aspect4Music.

Το νέο μου τραγούδι έχει τίτλο ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ και κυκλοφόρησε πρόσφατα από την νέα μου δισκογραφική εταιρεία Aspect4music.

 Την εταιρεία αυτή την δημιούργησε ο καλός μου φίλος, Χρήστος Κοπελούζος, με αφορμή την αγάπη του για την μουσική. Επειδή λοιπόν είναι πολύ καλός μουσικός, αγαπάει και σέβεται την μουσική, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Τίμιος. Δεν νοείται καλλιτέχνης που δεν είναι τίμιος και καλός. Έτσι λοιπόν ταιριάξαμε. Τον ευχαριστώ και τον αγαπώ γιατί μέσα από το δημιούργημά του, την Aspect4music, μπορούν πια οι καλλιτέχνες να λειτουργούν σε τίμια βάση και όχι να φοβούνται. Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα και χρειαζόμαστε πολλές ημέρες κουβέντας και καταγραφής. Έτσι λοιπόν, επιτέλους, βγήκε μια καινούρια εταιρεία με τίμιες και καθαρές προθέσεις όπου ηγείται ο Χρήστος Κοπελούζος. Είναι πολύ σημαντικό ότι είναι ο ίδιος μουσικός, αγαπάει τα νέα παιδιά και θλίβεται με όλο αυτό που συμβαίνει. Τον ευχαριστώ πολύ διότι στη δύσκολη στιγμή μου, μου πρόσφερε όλο αυτό και μου έδωσε τεράστια δύναμη να πατήσω πάλι στα πόδια μου για να συνεχίσω αυτό που κάνω. Η Aspect4music είναι μια μεγάλη οικογένεια, είμαστε όλοι ομάδα. Η Ναταλία Κοπελούζου Ρίζου, μία καταπληκτική φωτογράφος που έχει σαρώσει τα παγκόσμια βραβεία φωτογραφίας, επιμελείται το εικαστικό μέρος ενός τραγουδιού και ενός καλλιτέχνη. Πόσο πιο σημαντικό για έναν καλλιτέχνη, να νιώθει πως πραγματικά έχει στέγη, σπίτι, οικογένεια, αγάπη, αγκαλιά.

8) Τα talent show βοηθούν τα νέα παιδιά να αγγίξουν το όνειρό τους;

Όχι δεν το πιστεύω. Το μόνο πράγμα που ίσως βοηθάει είναι να τους δει κάποιος παραγωγός ή κάποιος που έχει κάποιο χώρο και να ενδιαφερθεί. Δεν πιστεύω πως βγαίνοντας κάποιος από ένα show, μπορεί να γίνει όνομα. Είναι μικρές οι πιθανότητες. Άλλωστε πιστεύω ακράδαντα πως όσο ταλέντο και να έχεις, εάν δεν έχεις μυαλό, δεν μπορεία να κάνεις τίποτα. Αυτό έχει περίτρανα αποδειχθεί.

Sofia Vossou Newsberg 04

9) Ετοιμάζεις κάτι νέο σύντομα;

Ναι ετοιμάζω. Μία καταπληκτική μπαλάντα. Σε λίγες ημέρες ξεκινάμε τις ηχογραφήσεις με τον Χρήστο Κοπελούζο. Δεν θα πω τίποτα άλλο. Πάντως πρόκειται για τραγουδάρα.

10) Μια ευχή για το Newsberg.gr

Σας εύχομαι υγεία, να βλέπετε το site συνεχώς να μεγαλώνει και να συνεχίσετε να αγαπάτε και να δίνετε βήμα στους καλλιτέχνες. Το έχουν ανάγκη.

Sofia Vossou Newsberg 01

Image

Aspect4music member of
MC Kopelouzos Group

mck.gr

Κάντε εγγραφή
για να λάβετε πρώτοι όλες τις νέες επιτυχίες.

© Δησκογραφική Εταιρεία aspect4music, All Rights Reserved.

Design & Developed by Manolis Chatzigeorgiadis Ipapaki

Search