Image

Introducing aspect4music smart studio!

Μια Μεγάλη Μουσική Οικογένεια

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
aspect4music

Μουσική Παραγωγή

Στείλτε μας να ακούσουμε τις μουσικές σας ιδέες.

 Εμείς είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις δημιουργίες σας
Image

Youtube Song Upload

Περιηγηθείτε στο επίσημο κανάλι της aspect4music στο YOUTUBE.

Image

Aspect promotion

Όταν ένα τραγούδι ανεβαίνει στο YOUTUBE, στόχος μας είναι να γίνεται μία επαγγελματική προσέγγιση όσον αφορά την σωστή προώθηση.
Image
Image

Ηχογραφήσεις

Η επαγγελματική ηχογράφηση είναι το δεύτερο σημαντικότερο βήμα που πρέπει να κάνει ο μουσικός/ερμηνευτής, εάν θέλει να ακούσει το δημιούργημά του με τον τρόπο που οραματίζεται.
Image

Video Clip

Η εταιρεία ειδικεύεται στις παραγωγές videoclip.

Image
Image

ASPECT4MUSIC Kids Project

Όλοι μας θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες από την τρυφερή παιδική ηλικία. Δημιουργήσαμε λοιπόν την δυνατότητα να μπορέσει ο γονέας να δωρίσει στο παιδί του την «παιδική μουσική δημιουργία».

Mixing - Mastering

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Μίξη & το Mastering ενός τραγουδιού, αποτελούν το τελευταίο στάδιο μιας ολοκληρωμένης δουλειάς.

Στείλτε μας τις ηχογραφήσεις σας και εμείς θα κάνουμε το MIXING & το MASTERING, έτσι ώστε να σας παραδοθεί ένα άψογο, επαγγελματικό  αποτέλεσμα.

Tips 4 music Marketing

  • Δουλεύουμε έτσι ώστε το περιεχόμενο που δημιουργούμε να είναι σχετικό με τις αναζητήσεις των χρηστών. Βρίσκουμε τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούνται από τους χρήστες του YOUTUBE και που είναι σχετικές με αυτό που θέλουμε να προωθήσουμε.
  • Όταν δημιουργούμε ένα video clip φροντίζουμε πάντα να είναι όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρον για το κοινό που θέλουμε να προσεγγίσουμε. Αυτό το κάνουμε διότι είναι πολύ σημαντικός ο χρόνος θέασης ενός βίντεο. Όσο περισσότερο χρόνο παρακολουθείται ένα βίντεο, τόσο πιο κοντά φτάνουμε στο στόχο, το τραγούδι μας, να το προτείνει κάποια στιγμή το ίδιο το YOUTUBE σε άλλους χρήστες. Από αυτό εξαρτάται σε πολύ μεγάλο ποσοστό η θέση που θα πάρουμε στα rankings.
  • Σημαντική προσπάθεια που κάνουμε, είναι το περιεχόμενο του καναλιού μας να «φιλοξενείται» από μεγάλα sites. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο κανάλι μας, άρα περισσότερες θεάσεις (Views).
  • Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη σωστή διαχείριση του καναλιού. Για παράδειγμα οι SUBSCRIBERS να είναι οργανικοί, δηλαδή να υπάρχει η σχέση αλληλεπίδρασης.
  • Η ποιότητα ενός τραγουδιού/video clip πρέπει να είναι μεγάλη. Τραγούδια με κακό λεξιλόγιο ή περιεχόμενο απαγορεύεται ρητά να ανεβαίνουν στο κανάλι.
  • Τα βίντεό μας είναι σε υψηλή ανάλυση (HD-4K). Με αυτόν τον τρόπο τιμούμε οποιονδήποτε βλέπει/ακούει ένα τραγούδι. Επίσης κατεβάζουμε τα σχόλια που περιέχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο. Έτσι κρατάμε το επίπεδο και την ποιότητα του καναλιού μας.

FAQs Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις

Γιατί να συνεργαστώ με την Aspect4music;
Για πολλούς λόγους. Η Αspect4music σέβεται απόλυτα όλους τους καλλιτέχνες δίχνοντάς τους έμπρακτα ότι προέχει το συμφέρον τους αλλά και το συμφέρον της μουσικής γενικότερα. Η εταιρεία συζητά με τον καλλιτέχνη σε ένα πολύ όμορφο και φιλικό περιβάλλον, λύνει απορίες και βοηθάει στην κατανόηση πραγμάτων έτσι ώστε ο καλλιτέχνης να έχει όλη τη γνώση και να αποφασίσει για το μουσικό του μέλλον. Όσο για το οικονομικό σκέλος, προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες, τα θέλω και τις δυνατότητες που έχει ο κάθε άνθρωπος ο οποίος θέλει να ξεκινήσει συνεργασία με την εταιρεία. Ένας άλλος πολύ σημαντικός λόγος είναι, ότι ο C.E.O. της εταιρείας, Χρήστος Κοπελούζος, είναι μουσικός, επομένως γνωρίζει πολύ καλά τις διαδικασίες που απαιτούνται για να υπάρξει ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Aspect4music
Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό ένας υπεύθυνος από το αρμόδιο τμήμα.

 

 
Σύρτε κι αφήστε αρχεία εδώ ή Περισσότερα
Ανεβάστε αρχεία εάν επιθυμείτε, σχετικά με το αντικείμενο της επιλογής σας.
Image

Aspect4music member of
MC Kopelouzos Group

mck.gr

© Δησκογραφική Εταιρεία aspect4music, All Rights Reserved.

Design & Developed by Manolis Chatzigeorgiadis Ipapaki

Search